Verjaardag met hapjes

Verjaardagsfeest met hapjes in Zuidland


In juni 2015 hebben we weer een mooi feest mogen verzorgen in een woonhuis in Zuidland. Naast een compacte DJset en geluidsset, hebben we ook wat LED vloerspotjes meegenomen om het geheel wat kleur te geven. Ook hebben we voor het interieur, tent, glaswerk en natuurlijk de hapjes gezorgd.


Het geheel was opgezet als receptie, met uiteindelijk de bedoeling dat iedereen natuurlijk ging dansen. Omdat een woonkamer over het algemeen niet heel groot is, hebben we geprobeerd alles compact te houden. Voor de gasten welke met elkaar wilden praten, hebben we buiten een professionele 3x3m tent geplaast met een aantal statafels. Voor de gasten welke wilden zitten, hebben we klapstoelen geleverd.


Tevens werd de drank geschonken in het glaswerk, wat wij voldoende schoon hebben aangeleverd en weer netjes vuil mee retour hebben genomen. Tijdens het feest werden diverse hapjes geserveerd door ons personeel. We hadden onder andere spiesjes met tomaat, mozzarella en basilicum, mini wraps met zalm of kip, gevulde eieren, toastjes met diverse kazen en vis, mini bladerdeeghapjes en luxe blokjes kaas en plakjes worst.


Al met al was het een geslaagd feest, en heeft iedereen lekker kunnen genieten van de hapjes en natuurlijk de muziek. Wilt u ook hapjes op uw feest of evenement? Of heeft u misschien interesse in een compleet (BBQ) buffet inclusief personeel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, via de email of telefonisch.


Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email