Pipe & Drape systeem

Pipe & Drape systeem

 

Speciaal voor locaties waar het niet wenselijk is om truss op statieven of aan takels te hangen, hebben we een pipe- en drape systeem ontwikkeld. Ook hebben we het dusdanig stevig gemaakt, dat er eventueel ook enkele lampen aan de liggers kunnen worden gehangen. Maar dat is nog niet alles, het is nog veel breder te gebruiken.


De liggers kunnen bestaan uit single tube of bijvoorbeeld MiniBeam trusspijp. Daarnaast hebben we het zo gemaakt, dat er ook gemakkelijk iets anders op geschroefd kan worden, doordat er een gat in de bovenkant zit waar een M10 bout in zit. Het schuivende gedeelte heeft een diameter van 35mm, waardoor er ook een kleine speaker, T-bar of Spigot adapter opgezet kan worden. Kortom, net even iets meer dan gewoon pipe & drape, en goed breed inzetbaar als compact statief.


De hoogte kan variƫren van 170-280 cm. Het geheel is strak zwart gepoedercoat, en zit netjes in een flightcase verpakt. Perfect in combinatie met bijvoorbeeld een sterrendoek, maar ook met zwarte of witte doeken. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, via de email of telefonisch. Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email