Nieuwe bekabeling

Nieuwe bekabeling


Een bedrijf zoals wij hebben, kan er niet omheen. Goede bekabeling is nodig, en veel ook. Daarom hebben wij een groot assortiment bekabeling, zodat we altijd kunnen levern waar vraag is. In ons assortiment is 230v, 380v, XLR, DMX, speakerkabel, CAT5 en combikabel te vinden.


Al onze kabels zijn van stevige kwaliteit, en kunnen zeker tegen een stootje. Daarnaast zijn alle kabels zwart, zodat ze niet snel opvallen. Alle kabels zijn voorzien van een kleurcodering, zodat de lengtes goed herkenbaar zijn. Wij hebben bekabeling in de lengtes 1½, 3, 5, 10, 15, 20, 25 en 50 meter. Tevens zijn de meeste kabels herkenbaar aan een naamsticker. Om de kabels netjes te bewaren, maken wij gebruik van kabeltape met onze bedrijfsnaam erop. Geen knoopjes of klittenbandjes die uitsteken, maar gewoon tape. Op deze manier blijven de kabels altijd netjes opgerold, en zitten ze minimaal in de knoop.


Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor het bedenken van stroomplannen, het leveren van de complete stroomvoorziening en de juiste verdeelkasten. Als er kabels over de weg of in een looproute liggen, dan kijken we altijd naar een veilige oplossing. Dit kan bijvoorbeeld door de lucht zijn, via een kabelbrug/goot, onder een kabelmat of gewoon met Nichiban Gaffa tape. Voor sommige producten zoals actieve speakers, sunstrips en Spectrals hebben we speciale kabeloplossingen bedacht.


Heeft u interesse in onze diensten, of wilt u een set kabels huren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, de email of telefonsich.Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email