Nieuw geluidssysteem - EV ETX

Nieuw geluidssysteem: EV ETX


Al een tijdje hebben we een aantal geluidssets in de verhuur. Zelf vonden we deze systemen goed voor een feestje of dance event, maar voor het mixen van een bandje of artiest voldeed het systeem toch niet helemaal aan onze eisen. Nadat we erg tevreden waren over de (actieve) ZLX serie van ElcectroVoice waren, hebben we besloten om te investeren in het ETX systeem.


Het ETX systeem van ElectroVoice is op dit moment het beste actieve systeem wat er te krijgen is. Doordat alles actief is, zijn er geen zware versterkers meer nodig. En dat scheelt in gewicht en ruimte, waardoor we transport weer net even wat flexibeler zijn. Door middel van de uitgebreide menu's van de serie is het mogelijk om snel een delay, equalizer of crossover in te stellen. Ook kan door middel van de DSP worden gekozen voor diverse modi, waaronder live, music en speech. Tot slot is het ook mogelijk om een sub in combinatie met een top te gebruiken. De crossover kan dan worden ingesteld op het type sub wat erop staat, met een vooraf ingesteld filter voor het type top wat op de sub staat. Op deze manier wordt het inregelen van de geluidsystemen kinderspel. Bij de subs is er ook een functie aanwezig om de fase te draaien, waardoor het werken met een caridoïde opstelling kinderspel wordt. Voor al deze speakers hebben we ook speciale combikabels gemaakt, waardoor ze snel en gemakkelijk in gebruik zijn.


Op dit moment hebben wij de volgende artikelen toegevoegd aan onze verhuur;


EV ETX 12P

Een compacte fullrange topspeaker, met een vermogen van 1500-3000 watt. Met een gewicht van slechts 21kg kunt u deze bij ons per 2 in een flichtcase vinden. Daarnaast zijn er ook nog vliegbeugels beschikbaar, wat het gemakkelijk maakt om de speakers te vliegen aan bijvoorbeeld een truss. Daarnaast heeft de speaker een richtkaraktaristiek van 60/90 graden, wat voor vrijwel elk feest dekkend is. Tot slot heeft de speaker 2 gaten voor een statief of tussenpaal, wat verschillende kantelingshoeken mogelijk maakt.


EV ETX 35P

Een fullrange 3weg topspeaker, voorzien van een 15 inch woofer, 6,5 inch driver voor de middentonen en een 1,25 inch driver voor de hoge tonen. Het vermogen is 1500-3000 watt, en met een gewicht van slechts 35kg zijn deze bij ons per stuk in een flightcase te vinden. Ook hiervoor zijn er vliegsets aanwezig. De richtkaraktaristiek van deze kasten is 40/60 graden, waardoor hij zeer geschikt is voor de smalle lange ruimtes.


EV ETX 18SP

Een actieve subwoofer, geladen met een 18 inch met een frequentiebereik van 28-180Hz. De kasten wegen 52kg, maar zijn voorzien van wielen en transporthoezen. Door middel van een instelbaarbare frequentie of type topkast wat er bovenop staat, is deze gemakkelijk in te stellen. Ook is er in het menu een funtie te vinden om de fase te draaien, waardoor er snel een caridoïde opstelling gemaakt kan worden.


Wij adviseren de volgende set-up's;


  • 2x EV ZLX15P i.c.m. 1x ETX 18SP
  • 2x EV ETX12P i.c.m. 2x ETX 18SP
  • 2x EV ETX35P i.c.m. 4x ETX 18SP
  • 4x EV ETX35P i.c.m. 8x ETX 18SP


Heeft u interesse in het huren van één van onze systemen, of wilt u advies op maat voor uw feest, evenement of disco? Elk feest en/of locatie is anders, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Neem geheel vrijblijven contact met ons op via het contactformulier, via de email of telefonisch.


Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email