Multifunctioneel Taperack

Nieuw Taperack


We hebben hem al een tijdje in de verhuur, de nieuwe Allen en Heath QU16 digitale mengtafel. Daarnaast beschikten we ook over losse afspeelapparatuur. Omdat we steeds meer vraag kregen naar een combinatie van deze twee, hebben we besloten er een compleet rack van te maken.


We hebben gekozen voor een custom made rack, gemaakt door onze flightcasebouwer NLcases uit Meerkerk. Op deze manier hebben we de perfecte hoogte gekregen, en werd het rack gegarandeerd zeer stevig. In het rack hebben we de volgende apparatuur verwerkt;


  • Philips MD Speler
  • Tascam CF speler
  • Newhank CD / USB speler
  • Sennheiser XSW35 draadloze microfoon met BNC aansluitingen aan de bovenkant van het rack (voor antennes of vlaggensets)
  • IMG 2x 250 watt versterker
  • Sitecom draadloze router
  • Ipad met QU app voor gemakkelijke bediening op afstand


Tevens zijn er een aantal aansluitingen naar de voorkant van het rack gebracht, zodat er geen lelijke kabels aan de achterkant uitsteken. Ook is er een aansluiting voor de Dsnake, zodat er met een CAT5 haspel een verbinding kan worden gemaakt met een stageblock, welke wij ook in de verhuur hebben. Dit stageblock is tevens geschikt voor onder andere de QU24, QU32, GLD 80 en GLD 112.  Op deze manier zijn dikke lompe multikabels geheel overbodig.


Kortom, het rack is zeer compleet en is zeker niet alleen als taperack te gebruiken. Wij gebruiken hem zelf vaak voor (bingo)shows, waarbij er een aantal lijnen voor het PA nodig zijn, en er veel instartjes gedaan moeten worden. Met de draadloze router kan niet alleen de gehele mixer worden bediend door de Ipad, maar kan er ook via de Apple of Android app door maximaal 7 muzikanten een eigen monitormix gemaakt worden.


Bent u zanger of zangeres, doet u veel shows of speelt u in een klein bandje? Wij kunnen u van het perfecte geluid voorzien, met of zonder PA. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, via de email of telefonisch.


Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email