Modeshow in Barendrecht

Modeshow in Barendrecht


Op 21 mei 2016 hebben wij in opdracht van Colour My Event bij winkelcentrum de Carnisse Veste in Barendrecht de techniek, aankleding en muziek mogen verzorgen voor de modeshow.


Wij hebben ook de hele catwalk mogen verzorgen. Deze bestond uit een beginpodium van 4x3m, waar de DJ en presentator opstonden. Als achterwand hebben we gekozen voor een kleine trusspoort, met een strak wit doek erin, waardoor de kleuren van de kleding er goed uitkwam. De catwalk zelf was 8m lang, en het geheel was bedekt met zwart tapijt. Omdat wij met afrok op maat werken, konden we de gehele catwalk uit één stuk gemakkelijk afrokken. Zo zag het geheel er netjes uit.


Na de catwalk kwam er nog een zwarte loper. Deze was afgezet met zilveren afzetpaaltjes met witte koorden. Ook deze hebben wij gewoon in het verhuurassortiment zitten. De geluidsset bestond uit een Electrovoice ETX enkele set, en voor de spraakverstaanbaarheid hebben we als delay nog 2x de Electrovoice ZLX ingezet. De DJ draaide met een Pioneer DJset gezellige muziek tussendoor, en Ibiza chillhouse tijdens de shows.


Al met al zag het er strak uit, en konden de lokale ondernemers goed hun producten laten zien. Een nieuwsartikel is hier te vinden. Wilt u ook een modeshow organiseren, en wilt u dat alles er strak en netjes uit komt te zien? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, via de mail of telefonisch.Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email