Koningsdag 2015

Koningsdag 2015


Voor het  5e jaar op rij mochten we ook dit jaar de techniek en muziek verorgen op de kinderkermis in Spijkenisse. Maar daarnaast hebben we ook de volledige techniek  mogen verzorgen op het Uitplein bij de Merz in Spijkenisse.


Op het Marktplein in Spijkenisse  stonden 2 trailers, welke ingericht waren als podium. Op  het ene podium werd  de hele dag muziek afgespeeld, en waren er mogelijkheden om eventueel een optreden of demonstratie te geven. Op de andere trailer werd dezelfde muziek afgespeeld, door middel van een lange audiolijn.   Daarnaast waren  de Estron Runners hier te vinden met een rad van avontuur. Met behulp van onze geluidsset hebben we ervoor gezorgd dat ze goed verstaanbaar waren voor de bezoekers.


Daarnaast hebben we de volledige productie uitgevoerd op het Uitplein. In opdracht van café Merz hebben we een podium geleverd van 8x4m.  Voor de stroomvoorziening was er een 30KVA generator aanwezig. Daarnaast hebben we een geluidssyteem geleverd wat voldoende was voor het plein, met wat extra kastjes voor de breedte.  De regie stond er netjes bij in onze zwarte 2x3m regietent. Daarnaast hebben we ook een deel van de backline geleverd, en hebben we er een kleine lichtset bij geplaast bestaande uit extenders en Spectrals.


Dit jaar was er gekozen voor één band,  en dat was natuurlijk de Juf. Aangezien we al vroeg waren begonnen met alles opbouwen, heeft het winkelend publiek geen hinder ondervonden van onze auto's. Daarnaast hebben we alle tijd gehad voor een goede soundcheck.  Om alles te mixen hebben we gebruik gemaakt van onze A&H QU16.  Het mixen van de moniotren hebben we gedaan met de Ipad met QU app, wat een monitortafel  overbodig maakte.


Al met al kunnen we terugkijken op een mooie dag. Heeft u ook een (groot) evenement, en wilt u de volledige productie door ons uit laten voeren? Vraag  naar de mogelijkheden, en neem geheel vrijblijvend  contact met ons op via het contactformulier, de email of telefonisch.

Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email