Ibiza feest Almere

Bedrijfsfeest bij van Duinen in Almere


In juni 2014 zijn wij naar Almere afgereisd, om hier samen met Mijnpartyservice een compleet bedrijfsfeest te verzorgen. Omdat wij complete paketten aanbieden, werd er gekozen voor het Ibiza Big Party pakket.


Er werden een aantal tenten van 6x3 neergezet, welke werden gehuld in exotische versieringen waardoor zelfs de beste Ibiza kenner het verschil niet meer ziet. Er was een DJ aanwezig, welke loungemuziek draaide voor bij de receptie en het feest. Bij het Ibiza Big Party pakket was ook een smoothiebar aanwezig, waarbij de smoothies vers werden bereid. Ook het verse fruit in combinatie met de chocoladefontein ontbrak zeker niet.


De hele avond was er vers vlees van de barbeque, en als dessert was er een Italiaanse Lounge ijscokar gevuld met ambachtelijk bereid schepijs. Al met al was het een erg geslaagde middag / avond voor alle medewerkers, en heeft iedereen kunnen genieten van de exotische sferen welke wij neer hebben gezet.


Wilt u ook een Ibizafeest op locatie? Hier kunt u alle mogelijkheden vinden. Van een klein feestje in de achtertuin tot een groot feest voor een bedrijf of vereniging, bij ons bent u aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier, via de mail of telefonisch.Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email