Compleet verzorgde bruiloft in Spijkenisse

Compleet verzorgde bruiloft Spijkenisse


juni 2014 heeft Nederland er een nieuw bruidspaar bij gekregen. Het huwelijksfeest heeft plaatsgevonden in een schitterende tuin in Spijkenisse. In samenwerking met Mijnpartyservice hebben wij het complete bruiloftsfeest verzorgd. Samen hebben wij hier de rode loper, tenten inclusief vloeren, interrieur, drive-in show, barbeque (buffet), bar en drank, toiletvoorzieningen en de stroomvoorzieningen gelverd.


De entree van de tuin naar de tenten waar het feest zich plaatsvond is bekleed met een rode loper en met fakkels verlicht. Het prachtige pad begon onder een chique verlichte boog met verse bloemen, dat het geheel een sprookjesachtig gevoel gaf. Er waren een aantal tenten opgezet, welke waren ingericht voor een sit-down diner. Het diner bestond uit een BBQ buffet, wat vers werd bereid. Ook waren er verse salades, stokbrood met kruidenboter en diverse warme en koude sauzen aanwezig. Als dessert was er een Italiaanse ijscokar aanwezig met vers schepijs.


Na het diner arriveerde de avondgasten. Binnen werd alles rustig omgebouwd. De zitgelegenheden werden opgeruimd, en er zin statafels voor teruggekomen. Inmiddels was de DJ ook gearriveerd, en werd er rustig begonnen met wat achtergrondmuziek. Na de openingsdans gingen de voetjes van de vloer, en werd er gedanst tot in de late uurtjes.


Heeft u ook interesse in een compleet verzorgd feest? Wij kunnen alles uit eigen beheer snel leveren, zodat u bij één adres terecht kunt voor uw complete feest. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier, email of telefonisch.


Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email