Bruiloft in Cuijk

Bruiloft in Cuijk


In juni 2015 hebben we een mooie bruiloft mogen verzorgen in een grote achtertuin in het Brabantse Cuijk. Niet alleen verzorgden we hier de drive-in show, maar zorgden we ook voor verlichting in de tent en in de tuin. Bij de entree werd gekozen voor een ballonnenboog in de kleuren wit / creme wit.


De ceremonie vond elders plaats, waardoor wij alle tijd hadden om alles netjes op te bouwen. Toen het bruidspaar aankwam, werden ze verrast door een ballonnenboog, en stond alles netjes klaar. Van de LEDverlichting was nog niet heel veel te zien, wat het effect wel weer leuk maakte toen de avond viel.


Tijdens het diner werden er rustige lovesongs afgespeeld. Na het diner was het tijd om de taart aan te snijden en te proosten, heel toepasselijk met het nummer 'Proosten' van Guus Meeuwis. Vervolgens waren de avondgasten inmiddels ook gearriveerd, welke onder het genot van een hapje en een drankje weer even bij konden praten met elkaar. Nadat iedereen een beetje uitgepraat was, werd er een openingsdans gedaan, en kon het feest beginnen.


Op een gegeven moment verdween het daglicht, en werd er steeds meer zichtbaar van de door ons geplaatste LED verlichting. In de tent waren een 6tal vloerspots aanwezig, welke weerkaatsten op het tentdoek om zo de tent indirect te verlichten. Buiten waren een aantal accenten aangebracht op bepaalde planten of objecten. De vijver was ook verlicht, met de waterdichte LED kubussen en een aantal LEDparren. Het thema was 50 tinten blauw, en dat hebben we ook zeker terug laten komen. Al met al leek het net een sprookje, en kunnen we zowel qua muziek als decoratie terugkijken op een geslaagd feest.


Heeft u ook interesse in een ballonnenboog of in het uitlichten van uw tuin? Of kunnen wij u misschien helpen met het complete plaatje voor uw tuinfeest? Neem dan contact op via het contactformulier, de email of telefonisch.


 


Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email