Brinkhoeve Poortugaal


Feest in de Brinkhoeve

 

Het is meestal vrij lastig, om een geschikte locatie voor uw feest te vinden. Veelal zijn de mogelijkheden bij zaaltjes niet al te groot, en is het toch niet helemaal naar uw wens in te delen. Rodney Breen Producties is daarom voor u op zoek geweest, en wij kunnen u in samenwerking met Party- en Cultureel Centrum de Brinkhoeve te Poortugaal een mooi concept aanbieden.

 

Speciaal voor de zalen in de Brinkhoeve, hebben wij speciale pakketten met een ervaren allround DJ, een mooie lichtshow en decoratie effecten, en voldoende geluid samengesteld. Deze zijn al te krijgen vanaf € 275,- inclusief BTW. Voor de drank, zaalhuur e.d. kunt u het beste contact opnemen met de Brinkhoeve. Dit is allemaal maatwerk, en dus geheel aan uw wensen aan te passen.

 

Maar het is uiteraard ook mogelijk om bij de Brinkhoeve uw diner te houden. Dit kunt u geheel zelf verzorgen, wat flink wat kosten kan besparen. Maar wist u dat het bij ons ook mogelijk is? Denk hierbij bijvoorbeeld aan verse salades, complete verzorgde barbecues, overheerlijke buffetten, met voor- en nagerechten zoals verse soep, en heerlijk ambachtelijk bereid schepijs.

 

De Brinkhoeve is de perfecte locatie voor uw bruiloft, huwelijkfeest of verjaardag. Maar ook voor kleine theater- of muziekvoorstellingen bent u bij de Brinkhoeve, in samenwerking met Rodney Breen Producties, aan het juiste adres! Informeer geheel vrijblijvend, en laat u verassen door de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email