Schoolfeest

Schoolfeesten


1 Van onze specialiteiten zijn toch wel de schoolfeesten. Of het nu gaat om advies, techniek of een volledig feest, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben ook speciale DJ's voor schoolfeesten, welke de jongeren gegarandeerd weten te vermaken. Schoolfeesten zijn niet alleen goed voor middelbare scholen, maar ook voor basisscholen en hogere scholen.


Op veel scholen is er een activiteitencommisie, welke het leuk vind om zelf bezig te zijn met apparatuur. Deze kunt u gewoon bij ons huren. Wij hebben voordelige sets, of we leveren aanvullingen op de bestaande installatie. Van te voren zullen wij u adviseren over de mogelijkheden, en wat er nodig is. Daarbij houden we rekening met het beschikbare budget en de kennis van de leerlingen / studenten.


Daarnaast is het ook mogelijk om het hele feest door ons te laten verzorgen, inclusief DJ. Heeft u meerdere feesten per jaar? Dan kunnen we een mooi tarief afspreken, en zorgen we elke keer weer voor een andere opstelling. Zo blijft ieder feest uniek, maar wordt het wel door een professioneel bedrijf uitgevoerd.


Daarnaast hebben wij ook spullen voor themafeesten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een American Highschool party, inclusief popcorn, suikerspin en/of hotdogs? Of een echt Nederlands feest met stroopwafels en poffertjes? Of een tropisch feest met smoothies en chocoladefontein? Bij ons is niets te gek, voor iedere gelegenheid kunnen we iets regelen.


Bent u op zoek naar apparatuur voor uw schoolfeest, met of zonder personeel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, de email of telefonisch.
Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email