Opties

Extra opties


Omdat wij een groot assortiment aan apparatuur in huis hebben, kunnen wij u vele opties bieden. Hieronder kunt u een aantal voorbeelden vinden.


Extra verlichting

Een standaard drive-in show bevat een aantal lampen. Uiteraard kunnen we hier flink op uitbreiden! Zo maken wij vaak gebruik van onze sterrendoeken. Een sterrendoek is een zwart doek, van 3x6m waarin allemaal witte LED's verwerkt zitten. Ook vinden wij het altijd erg leuk, om met behulp van (LED)vloerspots de locatie of tuin uit te lichten. Dit geeft vaak een leuk effect, en zorgt voor veel sfeer. Als de locatie erg donker is, maken wij gebruik van extra (LED) zaallicht. Op deze manier hoeven er geen ongezellige TLbuizen aan, en maken we met verschillende kleuren een leuke sfeer op de locatie. Tot slot hebben we ook een groot assortiment effectverlichting, denk hierbij aan sunstrips, scanners en movingheads. Deze zorgen voor bewegende stralen door de gehele ruimte.


Extra geluid

De standaard sets bevatten een geluidsset welke voldoende is voor ongeveer 75 personen. Maar uiteraard kunnen wij u nog veel meer bieden! Afhankelijk van de locatie en het aantal gasten, kijken we altijd naar een passende oplossing en geluidssysteem. Ook is het mogelijk om nog extra geluid bij te huren voor bijvoorbeeld een ceremonie of andere ruimte / locatie. Extra (draadloze) microfoons en headsets behoren ook tot de mogelijkheden.   


Geluidsversterking voor band of artiest

Speelt een familielid of vriend in een band, bespeelt deze een instrument of kan hij/zij goed zingen? Dan is het wellicht leuk om daar iets mee te doen op uw feest. Wij hebben alle apparatuur in huis om bands en artiesten uit te versterken. Daarnaast zorgen onze technici ervoor dat het geluid goed wordt gemixt. Van te voren nemen wij contact op met de artiest(en) om afspraken te maken over apparatuur, en wie waarvoor verantwoordelijk is. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Ook is het mogelijk om een vriend als DJ een uurtje te laten draaien. Wij werken met de populaire Pioneer apparatuur, waardoor elke DJ zijn draai kan vinden op onze sets.


Effecten

Bij de drive-in shows zit standaard een rookmachine, welke wij op afspraak meenemen en indien mogelijk met de locatie meenemen. Maar ook een bellenblaasmachine behoort tot de mogelijkheden. Wel is het hierbij belangrijk dat de vloer niet glibberig kan worden, anders wordt het een onvergetelijk feest. Ook hebben wij confettishooters in het assortiment zitten, welke een moment spectaculair kunnen maken. De confetti is brandvertragend, kleurvast en makkelijk op te ruimen. Ook kunt u de kleur, hoeveelheid en momenten geheel zelf bepalen.


Podia

Witl u een DJ, band of spreker(s) beter zien op uw feest? Dan kunnen wij een podium meenemen. Dit is geheel naar wens op maat te bouwen door onze technici. Standaard worden onze podia zwart afgerokt. Ook is het mogelijk om de bovenkant te voorzien van tapijttegels of balletvloer.


Multi-media

Wilt u op een feest foto's laten zien,  bijvoorbeeld van vroeger of van uw huwelijksdag? Dan kutn u bij ons voordelig een  (TV)scherm op statief huren, of een beamer inclusief scherm. Op deze manier kunnen al uw gasten goed zien wat  u wilt laten zien.


Interrieur

Viert u een feest in de achtertuin? Dan kunnen wij verschillende maten professionele tenten leveren. Ook is het mogelijk om bierbankensets, klapstoelen en statafels mee te nemen. Bereid u zelf het buffet? Dan kunnen wij ook de warmhoudapparatuur leveren.


Machines

Wilt u iets extra's op uw feest? Bij ons bent u aan het juiste adres om bijvoorbeeld een BBQ of grillplaat te huren, maar ook voor het huren van een popcornmachine, suikerspinmachine, chocoladefontein, enz. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het leveren.


Heeft u interesse in onze drive-in shows met of zonder eventuele opties? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, de email of telefonisch.


Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email