Bruiloft

Bruiloften         


Gaat u binnenkort trouwen? Bij ons bent u aan het juiste adres, van het begin tot het eind. Tijdens de ceremonie kunt u al gebruik maken van onze diensten. Zo zorgen we ervoor dat de ambtenaar goed te verstaan is, en de muziek op het juiste moment wordt ingestart. Tijdens de receptie kunnen we ook gepaste muziek verzorgen, welke rustig op de achtergrond speelt. Zo kan iedereen rustig met elkaar praten, en toch genieten van de muziek. Ook tijdens het diner kunnen wij de muziek voor u verzorgen, op een gepast volume.


Bij een feest hoort muziek. We beginnen altijd lekker rustig, met passende achtergrondmuziek voor het gezelschap. U bent immers getrouwd, en als u gefeliciteerd wordt, is het natuurlijk wel zo prettig als u de gasten kunt verstaan. Vervolgens is het tijd voor de openingsdans, welke op vele manieren uitgevoerd kan worden. Mochten er tijdens het feest nog bijzonderheden zijn, dan kunnen we daar snel op inspelen. Zo hebben wij altijd een microfoon klaar liggen, welke na overleg met de ceremoniemeester aan een spreker of toneelstuk kan worden uitgeleend. Al onze DJ's zijn allround, en zijn thuis in alle stijlen. Ze voelen de sfeer goed aan, en kijken goed naar uw wensen en die van het publiek. Tevens zullen we samen overleggen voor een passende afsluiting.


Een bruiloft hoeft helemaal niet duur te zijn, u kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Bij ons kunt u gewoon de LED drive-in show of de budget drive-in show boeken. Daarnaast kunt u er zelf voor kiezen om gebruik te maken van onze extra diensten, zoals een sterrendoek of vloerspots, extra geluidssets, extra verlichting, ballondecoraties, rode lopers, ijscatering, noem het maar op. Bij ons kunt u alles vinden voor een nette prijs.


Heeft u interesse in onze diensten voor uw bruiloft? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, de email of telefonisch. Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te maken, en de mogelijheden door te spreken. In een persoonlijk gesprek lichten wij onze diensten graag toe.
Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email