Complete feesten

Complete feestverzorging

 

In samenwerking met onze partner, Mijnpartyservice BV kunnen wij uw feest tot in de puntjes verzorgen. Samen kunnen wij alles voor u regelen, van partytenten tot catering tot ambachtelijk schepijs. Tevens is een koek- en zopiekraam, of compleet verzorgde BBQ helemaal geen probleem, niets is onmogelijk!


Van A tot Z, alles kunnen wij leveren. Of het nu een klein tuinfeest betreft of een bedrijfsfeest met 1000 personen, het is allemaal geen probleem. Ook bruiloften, groot of klein kunnen van het begin tot het eind helemaal verzorgd worden. Bij ons kunt u terrecht voor al uw wensen voor uw feest, zodat u met slechts één betrouwbaar contactpersoon alles kunt regelen. We kunnen het feest compleet aankleden met zowel catering als non-food producten.


Non-food producten

U kunt uw feest natuurlijk geven in een zaal of op een unieke locatie. Maar onder een unieke locatie kunt u natuurlijk ook uw eigen achtertuin verstaan. Omdat het weer in Nederland nogal onvoorspelbaar kan zijn, is het handig om een dak boven uw hoofd te hebben. Wij verhuren stevige partytenten in diverse formaten, met of zonder vloer. Tevens zijn deze voorzien van een brandwerend certificaat.


Daarnaast bent u ook voor het interieur bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij een ruim assortiment statafels en (gekleurde) rokken. Maar ook bierbanksets en buffettafels hebben wij ruim op voorraad. Voor een diner kunnen wij ook de tafels en luxe stoelen regelen, dat is allemaal geen enkel probleem. Of wat dacht u van een set lounge banken en tafels? Tot slot mag bij elk feest de rode loper met gouden afzetpaaltjes natuurlijk niet ontbreken.


Bufetten


BBQ


IJscatering


Fun-Food

Smoothiebar


Drank

Mobiele bar, biertap, frisdrank, wijnen, e.d.


Kinder entertainment


Drive-in shows, artiesten, e.d.


Beursstand

Wat dacht u bijvoorbeeld van een complete beursstand? Normaal is het een gedoe, om met verschillende parnters een nette beursstand neer te zetten. Wij kunnen een ontwerp maken voor uw stand, en eventueel helemaal voor u bouwen en transporteren over (internationale) beurzen. Daarnaast maken wij een goed lichtplan, zodat al uw producten / diensten goed zichtbaar zijn. Tot slot kunnen wij ook uw gasten verblijden, met bijvoorbeeld een lekker kopje koffie gezet door een echte barista. Maar ook een lekker ijsje of vers gebakken stroopwafels (zogenaamde geurmarketing) behoren tot onze mogelijkheden.Op dit moment wordt er nog aan deze pagina gewerkt. Onze excuses voor het ongemak!

 Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email