Winkelcentum Activiteiten


Winkelcentrum activiteiten

 

Veelal worden er activiteiten bij winkelcentra georganiseerd. Vaak wordt dit gedaan door winkeliersverenigingen of evenementenbureau's. Maar wist u dat wij u ook complete concepten aan kunnen bieden?


Muziek

Muziek doet het altijd goed in een winkelcentrum. Het zorgt voor sfeer en gezelligheid, en in een speciaal thema is het altijd een perfecte toevoeging. En het mooiste is, dat het helemaal niet duur hoeft te zijn. Afhankelijk van de locatie maken wij een geluidsplan, naar uw wensen. Zolang u aangeeft waar het goed hoorbaar moet zijn, gaan wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Over het algemeen zetten wij een DJ neer, welke de juiste muziek op het juiste volume voor u draait. Maar uiteraard kunnen wij ook  bandjes en de complete techniek regelen.


Optredens

Heeft u meerdere optredens? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Door de techniek door één bedrijf uit te laten voeren, wordt de tijd om te wissellen tussen de bandjes aanzienlijk korter. Tevens zal er vooraf goed meegedacht worden in de planning, en wordt de communicatie over de techniek door ons geregeld. Ook is het mogelijk om tussendoor een DJ muziek te laten draaien, en een presentator alles aan elkaar te laten praten.


Presentator

Naast muzikale ondersteuning kunnen wij u ook entertainment bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een echte presentator of presentatrice? Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd een passende oplossing bieden, voor elk evenement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sportevenement, opening van een winkel of fashion event.


Hoger / lager

Nieuw in ons assortiment, het spel hoger of lager. Als proef hebben we dit al een aantal keer in een winkelcentrum gedaan, met veel succes. Lokale ondernemers en winkels hebben een goodie bag bij elkaar verzameld, en gasten welke voorbij kwamen werden aangesproken om mee te doen en kans te maken op zo'n goodiebag. Het is heel simpel, er staat een bingo machine met ballen met de getallen 1 tot 70. Er hoeft maar 4 keer geraden te worden of de volgende bal welke uit de machine komt hoger of lager is, en bij 4 goede antwoorden krijgt de klant gratis de goodiebag. Gegarandeerd succes, en gezellig muzikaal omlijst en gepresenteerd door een professionele presentator.


Rad van Avontuur

Hiervoor kunnen de gasten lootjes kopen. Als alle lootjes verkocht zijn, wordt er een aantal keer aan het rad gedraaid voor prijzen welke zijn gesponsord door de winkeliers. Dit alles wordt ook muzikaal omlijst en gepresenteerd door een professionele presentator. Let er wel op dat er een vergunning nodig kan zijn om deze activiteiten uit te voeren.


Voor de kinderen

Een winkelcentrum zonder kinderen bestaat niet. Daarom wordt ook daar veel aandacht aan besteed. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld springkussens, een mobiele kinderboerderij, een balonnenclown of een goochelaar. Maar wat dacht u van funfood? Hierbij kunt u denken aan popcorn, suikerspin, poffertjes, lollywafels, vers schepijs of hotdogs. Niets is te gek, alles is mogelijk.


Seizoensactiviteiten

Met de sinterklaasperiode is het bij ons heel erg druk. Wij raden u dan ook aan tijdig te reserveren, om terleurstelling te voorkomen. Kijk voor meer informatie bij het concept Sinterklaas.


Modeshows

In een winkelcentrum zitten veel kledingwinkels. Aan het begin van een nieuwe collectie moet dat natuurlijk even geshowed worden. Wij kunnen alles leveren, van de catwalk tot de muziek tot de (lady)speaker. Alles zal goed verstaanbaar zijn, en er wordt voor muziek gezorgd waar de modellen lekker op kunnen lopen. Het geheel wordt gepresenteerd door een professionele presentator / ladyspeaker.


Promotiewerk

Heeft u een actie? Of moet er iets onder de aandacht worden gebracht in uw winkelcentrum? Wij leveren professionele representatieve dames / heren om uw product of dienst te promoten.Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email