Concepten


Concepten

Naast een losse drive-in show, of losse verhuur van apparatuur, kunnen wij u ook complete concepten aanbieden. Hieronder kunt u hier meer informatie over vinden.

 

Cooling down

De zomer komt er weer aan, en het wordt steeds warmer buiten. Maar ook op het feest. Wat dacht u ervan om even af te koelen met een heerlijk vers ijsje?

Lees meer

 

Haal Ibiza bij u in huis, Ibiza feest op locatie

Bent u ook verliefd op Ibiza? Mooi weer, flink feesten op lekkere muziek, overheerlijk eten en drinken in een gezellige mediteraanse sfeer. Wij kunnen een leuke Ibiza party op locatie voor u regelen! In de tuin, bij een bedrijf, in een partycentrum of gewoon lekker thuis, alles is voor ons mogelijk. Behalve het weer kunnen wij bijna alles garanderen!

Lees meer

 

Feest in de Brinkhoeve

De Brinkhoeve bied u diverse mogelijkheden voor het houden van uw (huwelijks)feest. Maar ook voor kleine theatervoorstellingen, musicals en muziekconcerten bent u hier aan het juiste adres!

Lees meer

 

Barbecue mogelijkheden

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor BBQ benodigdheden. Of het hier nu gaat om een losse BBQ, vlees pakketten of een compleet verzorgde BBQ. Bekijk ook onze speciale menu's voor in de winter!

Lees meer

 

American Highschool Party

Het is weer eens wat anders dan normaal, maar een feest met lekkere popcorn en/of suikerspin erbij?

Lees meer

 

Licht voor artiesten

Als artiest is het erg belangrijk dat u goed zichtbaar bent voor het publiek. Voor iedere zanger, zangeres, of band kunnen wij u een passende oplossing bieden.

Lees meer

 

Bedrijfspresentaties

Een goede bedrijfspresentatie is een combinatie van zichtbaarheid, verstaanbaarheid en audiovisuele ondersteuning. Een goede balans is daarin essentieel. Wilt u een presentatie geven? Bij ons bent u aan het goede adres! Wij verzorgen uw presentatie van A tot Z.

Lees meer

 

Kinderfeestjes

Naast de drive-in show, zorgen wij standaard voor een aantal spelletjes met prijzen op een kinderfeestje. Maar wist u ook dat wij een heuse balonnenclown voor u kunnen regelen?

Lees meer

Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email