Bedrijfspresentaties

Bedrijfspresentatie

 

Een goede bedrijfspresentatie is een combinatie van zichtbaarheid, verstaanbaarheid en audiovisuele ondersteuning. Een goede balans is daarin essentieel. Wilt u een presentatie geven? Bij ons bent u aan het goede adres! Wij verzorgen uw presentatie van A tot Z.

 

Doordat wij gebruik maken van producten met een hoge kwaliteit kunnen wij u perfect uitversterken. Wij adviseren u graag over de voor u meest geschikte manier van uitversterken.

 

Afhankelijk van de locatie, is het ook belangrijk dat uw zichtbaar bent. Bij een kleine groep personen is dit vaak geen probleem, maar bij een grotere groep wordt dit vaak lastiger. U kunt al beginnen door op een verhoging te gaan staan, waardoor u boven de mensen uitkijkt. Maar ook door het juiste gebruik van licht, kunnen wij ervoor zorgen dat alle aandacht naar de spreker gaat, doordat deze goed zichtbaar is. Heeft u een product wat u wil presenteren? Ook dit kunnen wij mooi voor u uitlichten. Mocht het aantal gasten nu dusdanig groot zijn dat de spreker zichtbaar moet zijn op een groot scherm, dan is dit ook bij ons te realiseren.

 

Een presentatie met beeldondersteuning door middel van projectie is ook via ons te realiseren.

Wij hebben de beschikking over een groot aantal verschillende soorten projectieschermen en beamers dus voor elke locatie hebben wij een passende oplossing.

 

Mocht uw presentatie onderdeel zijn van een compleet evenement dan bied Rodney Breen Producties u de mogelijkheid het gehele evenement door ons te laten verzorgen. Naast audio/video ondersteuning bieden wij ook horeca inventaris en catering faciliteiten aan. Uiteindelijk kunnen wij desgewenst het verhaal geheel compleet maken en kunnen wij de volledige catering voor u regelen. Ook de aankleding van de zaal is door ons te realiseren door middel van het juiste gebruik van licht.

 

Een presentatie op maat is er al vanaf € 150,-

 

Heeft u binnenkort een evenement, feest of locatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op over de verschillende mogelijkheden via het contactformulier, de email of telefonisch.Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email