Artiestenlicht

Verlichting voor artiesten en bandjes

 

Als artiest is het belangrijk dat u zichtbaar bent voor de gasten. Veel mensen denken hier niet over na, maar licht voegt wel degelijk waarde toe aan uw optreden. Wij hebben een grote voorraad Hallogeen, LED en effectverlichting.

 

Rodney Breen Producties heeft zich dan ook gespecialiseerd in het uitlichten van personen. Daarnaast voegen wij ook effectverlichting toe, wat ervoor zorgt dat uw gasten zich nog meer vermaken. Daarnaast zorgen wij ook nog dat alles veilig gebeurt, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

 

U kunt er ook voor kiezen om het heft zelf in handen te nemen, en alles los bij ons in te huren. Ook dit behoort bij ons tot de mogelijkheden. Maar wij kunnen u ook een professionele lichttechnicus aanbieden, waardoor alles perfect zal verlopen.

 

Graag maken wij voor u een offerte op maat. Van te voren zullen we alles goed doorspreken, en zullen wij ook goed luisteren naar de nummers die u zal gaan spelen of zingen. Op deze manier kunnen wij u een mooi totaalplaatje aanbieden, waardoor de gasten nog lang over uw optreden na zullen praten. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier, de email of telefonisch.

 Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email